Publicerad • Uppdaterad

Information om webbplatsen

Vi vill gärna ha synpunkter från dig om hur du tycker att webbplatsen fungerar. Kontakta myndighetens registratur om du vill ge feedback, har frågor eller om det uppstår problem när du besöker webbplatsen.

E-post till registrator: registrator@mediemyndigheten.se

Tillgänglighet

Vi arbetar för att göra vår webbplats tillgänglig. Vi arbetar med att förenkla och förbättra våra texter för att de ska vara lätta att förstå. Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Vi arbetar på en uppdaterad tillgänglighetsredogörelse för webbplatsen.

Öppnas i nytt fönster

Länkar till filer öppnas alltid i nytt fönster. Länkar till andra webbsidor öppnas alltid i samma fönster.

Webbläsare

Kunskapsbanken fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

Personuppgifter

Webbplatsen Kunskapsbanken förvaltas och utvecklas av Mediemyndigheten. På webbplatsen hanteras endast personuppgifter som är relaterade till webbstatistik. I den mån personuppgifter förekommer i länkat material är det den avsändande aktören som är ansvarig.

Mediemyndigheten är personuppgiftsansvarig för all behandling av personuppgifter i myndighetens övriga verksamhet. Du kan ta del av myndighetens behandling av personuppgifter här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om kakor

Du kan läsa om kakor (cookies) här.

Formatet PDF

Rapporter och andra publikationer finns i huvudsak i formatet PDF. För att kunna läsa behöver du ladda ner Adobe Acrobat Reader, som finns i gratisversion.

> Ladda ner en gratisversion av Acrobat Reader här Länk till annan webbplats.